Aug
31
18:30

SEASON TIP-OFF 1819

Fri, 31 Aug 2018
from 18:30 to 22:00

by Danny Decoster
Posted: almost 6 years ago
Updated: over 3 years ago by Danny Decoster
Visible to: public

Time zone: Brussels
Reminder: None
Ends: 22:00 (duration is about 4 hours)

Beste spelers,
Beste ouders,

Graag nodigen we jullie allemaal uit op de “Tip-Off”, ofwel de opworp van het nieuwe seizoen op vrijdag 31 augustus om 18u30 in de cafetaria van KBOB in ter Polder.
Tijdens dit event worden de nieuwe ploegfoto’s genomen en ook een foto van de volledige club. Ook willen we iedereen een hapje en een drankje aanbieden op de start van het nieuwe seizoen. De ideale gelegenheid om onder het genot van een drankje elkaar (opnieuw) te leren kennen of om samen vakantie herinneringen op te halen.
Er zal ook de mogelijkheid zijn om jullie identiteitskaart (of KIDS-ID) te laten inlezen (zie ook de mail van het secretariaat ivm seizoensstart).
We willen er dan op aandringen dat alle spelers tijdig (om 18u30) aanwezig zijn zodat het nemen van de foto’s vlot kan verlopen. We houden natuurlijk rekening met de ploegen die op vrijdagavond training hebben. En maken de nodige afspraken met de coaches.
De ploegen die vooraf hun uitrustingen nog niet nodig gehad hebben krijgen die avond ook hun uitrusting mee. Ploegen die hun uitrusting wel al gebruikt hebben brengen deze natuurlijk mee voor de fotoshoot.
Tevens is onze kledijpartner JES SPORTS aanwezig met een stand waar jullie de KBOB 737 TEAMWEAR COLLECTION kunnen bekijken, passen en bestellen.
Mensen die interesse hebben om het vrienden van KBOB – team te versterken kunnen ons die avond gerust aanspreken of stuur een mailtje naar voorzitter.viendenvan@kbob.be
We verwachten jullie allemaal op de Tip-Off !
Tot dan,

Patrick Ingelbrecht,
Namens de vrienden van KBOB.

Location

Bredene Ter Polder

Replies

Replies are closed.

0 people invited.
401 people did not reply.

41 people replied 'yes'.

Reply details hidden.

Comments 1

Loading...