KBOB TROOPER CHALLENGE UPDATE

17 Jan 2021 by Danny Decoster

Beste KBOB leden, supporters en sympathisanten,

De KBOB Trooper Challenge loopt nog tot eind januari! Maak gebruik van de soldenperiode om wat extra monnies voor KBOB te verdienen bij elke online aankoop via trooper.be/kbob !!!

Dit is de tussenstand van de KBOB Trooper challenge:
Hoogst aantal transacties: 1. Patrick Ingelbrecht (24#) 2. Nathalie Raes (9#)
Meeste Troopermonnies: 1. Danny Decoster (38,2€) 2.Dieter De Troyer (31,16€) 3. Du Baeyens (13,99€) 4. Patrick Inghelbrecht (11,71€)

Alvast bedankt aan iedereen die meespeelt, maar het is nog niet te laat… Je hebt nog 2 weken om je slag te slaan! En waarom niet met de nieuwe TROOPERBOOSTER !?
Denk je na over je vakantieplannen en zit een verblijf in Center Parcs tussen die mogelijke keuzes? Weet dan dat Center Parcs ons tot en met 15 februari gemiddeld 5% commissie schenkt in plaats van de 3,3% die ze anders gemiddeld geven. Op het aankoopbedrag van een vakantie kan die 5% commissie ons een stevige portie centjes opleveren en jouw vakantie wordt er niet duurder van! Stel: je boekt een verblijf van zo’n 1.400 euro, dan kan dat ons zo’n 70 euro opleveren. En jou misschien wel de overwinning in de KBOB Trooper Challenge, en een leuke aankoopbon bij JES Sports……
Hoe kan je ons aan die gratis extra monnies helpen? Gewoon eerst naar onze Trooperpagina, op het Center Parcs logo klikken en daarna boeken zoals je anders zou doen.

Veel succes iedereen en dat de beste moge winnen!!
Het KBOB Trooper Team

#blackandorange #Trooper #challenge #trooperbooster #WeAreKBOB #steunjeclub

Comments --

Loading...